Hver måned tenkte jeg å lage ett innlegg med favoritter jeg har for den måneden. Jeg elsker å lese slike innlegg og tenkte jeg kunne jo kanskje prøvd på det selv, så håper det faller i smak. Jeg tror nok jeg etterhvert kommer med andre favoritter også, men i dette innlegget blir det mer snakk om skjønnhetsrelaterte ting. 

 

 

This amazing thing fikk jeg av venninnen min i bursdagsgave og den har hjulpet meg utrolig mye den siste tiden når den tørre huden min har vært på sitt verste. Det er selvfølgelig aldri feil å ta en skikkelig cleansing av huden og slappe av med en maske i ansiktet etter en lang dag heller.

 


Kom vel ikke som ett sjokk at pink plaid er en favoritt for tiden. Den er perfekt! Denne er alltid en favoritt, og det har den vært i over 2 år snart! Jeg bruker kun denne og behøver ingenting annet om jeg har denne. Den lukter himmelsk og jeg får alltid skryt når jeg bruker den. Dette cleansing egget fra Makeup Mekka har gjort underverker med vasking av sminke kostene mine. Den gjør det så mye lettere og ikke minst går det mye fortere med vaskingen med denne.

Det er faktisk ikke så lenge siden jeg skrev ett innlegg om Aqua Derma produktene, men denne må nesten nevnes i favoritter for denne måneden også. Det er så utrolig godt å legge seg med denne nattkremen, den gjør huden silke myk og jeg kjenner med en gang at den fungerer utrolig godt i områdene jeg er veldig tørr. 

 

Har du prøvd noen av disse?


  2 kommentarer på "Månedens favoritter - April"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
hits