Det har skjedd en del i det siste som har gjort at bloggen har blitt satt til siden. Min kjære store søster skal gifte seg i juni og ønsket at jeg skulle sminke henne, så jeg har planlagt mye og hun har vært her for å teste ut litt looker hun ønsker å bruke, noe jeg gjør med glede for henne! Samtidig som jeg i dag ringte skolen ettersom jeg ikke hadde fått noen brev enda, bare for å høre hvor det ble av brevet og fikk dermed beskjed om at jeg hadde kommet inn. Jeg er så utrolig spent og gleder meg masse til skole start i august! Dette er virkelig en drøm som kommer i oppfyllelse. Så i kveld skal jeg og kjæresten lage en kjempe god middag og feire litt. 

 

Men over til overskriften. Jeg har nemlig den siste tiden brukt mye nude leppestifter og har forelsket meg helt i en kombinasjon som gir en litt ombré og fyldigere effekt på leppene. Jeg har fallt helt for looken og bruker den hele tiden. Leppestifter brukt - NYX matt spirit esprit og MAC velvet teddy
Legg først den mørkeste leppestiften ytterst både oppe og nede på leppene og legg så den lyseste leppestiften i midten av leppene. På denne måten vil man få en ombré og fyldigere look på leppene. Det går også an å gjøre dette med andre farger! 

 


  2 kommentarer på "Den perfekte kombinasjonen"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
hits