Det føles som en evighet siden sist jeg satt her og skrev, men det har skjedd så mye og det har gjort at tiden har flydd fra meg. Jeg har i hvertfall fått gjort en del, jeg har blant annet fått kjøpt inn nesten alt av det jeg trenger til skolestart og jeg trengte en del nye klær ettersom jeg har måttet kaste mye av det jeg hadde. Jeg har også malt ferdig kommoden vi skal ha i stua, eneste jeg mangler der er å justere knottene som jeg skal ha på skuffene. 

 

I går var jeg alene hele dagen og tenkte det passet perfekt med litt vasking, så jeg fikk tatt en skikkelig vask av kontoret mitt. Jeg tok ut alt og vasket både gulv, vegger og hyller. Jeg tok så alt inn igjen og begynte å vaske det også - pynt, skrivebordet og speil. Etter dette tok jeg meg en vel fortjent middag jeg bestilte hjem, hehe.  

Jeg og samboeren min var også på IKEA i helgen for å handle inn litt små ting til leiligheten. Jeg tenkte jeg kunne komme med innlegg når jeg har fått alt i orden, jeg venter nemlig på noen ting som må komme i posten først. Jeg håper alt er bra med dere og at dere har fått en fin start på uken!


  1 kommentarer på "Small talk"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
hits