Utrolig hvor mye uflaks man egentlig kan ha. I dag var vi å kjøpte gulv, maling og ny lås til ytterdøra. Mens samboeren holdt på med å sette på plass låsen til ytterdøra, begynte jeg med å ta ut alle tingene jeg hadde på kontoret ettersom vi ble enige om at vi skulle starte å legge gulv der. Da alt var ute og det var på tide med å fjerne listene fra veggen fikk vi en uhyggelig overraskelse. Det viste seg nemlig at de som har spikret listene til veggen har truffet ett vannrør som kommer fra badet, som da gjorde at vannspruten sto inn på kontoret mitt.. 

 

Vi har nå hatt besøk av en rørlegger men så vidt jeg forsto kom han innom for å titte på hvilket rør spikeren hadde truffet og så dro han igjen (?). Så nå får vi ikke lagt gulv på kontoret før vi har fått sendt inn skademelding og fått en rørlegger til å ordne skaden. Veldig kjedelig for meg ettersom hele kontoret mitt er nå plassert både i gangen og i stua frem til kontoret er både fikset og lagt gulv på. Hvor kjedelig er ikke dette? Og hvor mye uflaks går det egentlig an å ha?  

Her er i hvertfall bilde av gulvet som det er nå og det siste bildet viser gulvet vi etterhvert skal legge i alle soverom, loftstua, kjøkken og stua nede. Jeg tror i hvertfall det blir veldig bra, bare vi får ordnet skaden på kontoret. I og med at det rommet ble satt på vent begynte vi heller med gjesterommet oppe. 


  2 kommentarer på "Hverdagen med litt uflaks i."


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
hits