Jeg gleder meg veldig til det begynner å bli kaldere i luften og jeg får brukt disse igjen. Det er alltid noe jeg savner når sommeren er her og det er nettopp å bruke litt mørke farger på leppene. Det passer liksom ikke så godt inn på sommeren, derfor er det alltid noe jeg kan glede meg til når høsten nærmer seg! 
Fra venstre; Ruby Woo, Hearts Aflame, Diva og Media - MACJeg er en stor fan av Zoeva sine produkter. Jeg har vel nesten alle sminkekostene, og i forrige uke og denne uken kom det fire paletter i postkassen som jeg har ventet så lenge på! Jeg har hørt så mye bra om disse palettene og klarte ikke holde meg da jeg tittet innom for å se på dem. I dag har jeg faktisk brukt Zoeva Naturally Yours, og jeg er overrasket over hvor pigmentert skyggene er, og jeg liker veldig godt at de har ett eget palett for litt mer naturlige looker. 
Jeg er helt forelsket i alle fire og gleder meg til å dyppe sminkekostene for å lage nye sminkelooker med dem! Fra toppen har vi Rose Golden, Naturally Yours, Cocoa Blend og til slutt Smokey!

 

Har du noen av disse palettene? Jeg er veldig glad i å bruke løsvipper når jeg sminker meg. Jeg syntes det gir en helhet og gjør resultatet enda bedre. Dessverre så syntes jeg ikke vippene man får kjøpt i Norge er så fine. Det er lite utvalg og er som oftes veldig dyrt. Samtidig som jeg skulle gjerne hatt masse vipper fra House of lashes og LadyMoss som i mine øyne har de beste vippene blir både prisen på vippene og frakten til Norge alt for dyr. 

 

Jeg har derfor tittet på Ebay og har kjøpt en del vipper der før og kommet over billige vipper fra Red Cherry. Disse vippene har gitt det samme resultatet som de dyrere merkene og jeg har vært fornøyd de gangene jeg har bestilt Red Cherry vippene. Denne gangen bestilte jeg vipper som er litt mer dramatisk og er veldig spent på hvordan resultatet blir med disse på. Jeg tror i hvertfall ikke at de kommer til å bli brukt med hverdags sminke, men de er veldig fine å ha til kvelden om man skal en tur ut. 

 


Har du prøvd disse vippene før? Eller noen andre vipper fra Red Cherry? Jeg prøver alltid å pakke lett når vi skal på mini ferier, men jeg syntes alltid det er like vanskelig.. Denne gangen har jeg prøvd å pakke det mest nødvendigste og det jeg pleier å bruke til vanlig, pluss ett palett for en enkel sommer look. Hva pleier du å ha med deg i sminkemappa? 

 

Vi skal nemlig en tur til foreldrene mine sin sommerhytte i Sverige i helgen. Vi har faktisk ikke vært der før enda mamma har hatt den hytta en veldig god stund. Så etterpå skal vi en tur til senteret for å handle inn flåttbånd til Tyra, samt litt godteri til henne og litt diverse ting til oss selv før vi reiser i morgen. 

 

Jeg begynner å bli så lei av at lyset på bildene alltid blir dårlig, så nå har jeg invistert i en ny softbox som forhåpentligvis kommer innen 1-2 uker. Det er litt vanskelig å få et godt lys med bare en softbox som jeg bruker nå. Så jeg gleder meg til jeg får noe bedre å jobbe med. Ikke sant det er irriterende når bildene ikke blir slik du ønsker dem? BRYN

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

More Brows Medium/Dark

 

ØYNE

MAC Neutral Warm Palette

Tarte Lights, Camera, Lashes

 

ANSIKT

Garnier BB Cream

MAC Pro Longwear Concealer

MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder

MAC Soft & Gentle Mineralize Skinfinish

MAC Melba Blush

Nars Orgasm Blush

MAC Prep+Prime Highlighter Light Boost

 

LEPPER

MAC Velvet Teddy

MAC Pink Plaid

 

PARFYME

Chanel ChanceOm sommeren er jeg ikke så veldig fan av å bruke for mye sminke, jeg liker å gjøre det så enkelt som mulig på dagtid. Jeg har brukt denne i flere år, men satt den til side da jeg har prøvd ut litt forskjellige hudprodukter i det siste. Jeg hadde nesten glemt hvor god den er og jeg er fortsatt like fornøyd med den som jeg var da jeg først startet å bruke den! Den gir et naturlig resultat, den har SPF 15 og gir fuktighet noe huden min trygler etter å få hele tiden. Den er perfekt til hverdagsbruk, og best av alt; den er billig! 

  Litt har skjedd siden sist. Vi var i bryllup på lørdag, noe jeg syntes var veldig koselig og ikke minst nytt. Jeg har aldri vært i ett iranks bryllup, så det var mye å ta inn og en helt annen tradisjon enn det jeg selv er vant til, men det var veldig moro og annerledes! 

 

Jeg hadde bestilt dette produktet på tirsdag og håpet egentlig på at den skulle komme så jeg rakk å ha den på til bursdagen til kjæresten og i bryllupet, men slik ble det ikke. Den kom nemlig ikke før i dag. Jeg har virkelig gledet meg til denne kom i postkassen. Jeg lette etter den når vi var i USA, men den var utsolgt over alt, og den var også utsolgt her i Norge når jeg kom hjem. Så når jeg fikk melding fra Kicks om at de hadde den på lageret igjen var det bare på klikke den hjem med en gang! 

 

Jeg har en del highlightere, men denne slår dem alle sammen. Den er så nydelig! MAC - Soft and gentle highlighter

Nude // Grey // Black // White // Repeat - Slik går som regel i alt jeg eier av klær, interiør og selvfølgelig neglelakker. Jeg er ikke så veldig flink til å ta vare på neglene mine, men når jeg gjør så er disse to som er favorittene hos meg. Jeg liker veldig godt OPI sine neglelakker, de holder lenge og jeg liker kosten man påfører med. De har også ett godt utvalg av forskjellige lakker, og jeg finner alltid en jeg liker. Nude lakken heter Don´t pretzel my buttons, og den grå lakken heter Embrace the Gray, som er fra Fifty shades of grey kolleksjonen dems

 

Nå har jeg tatt i bruk Don´t pretzel my buttons fordi jeg har satt sammen antrekk både for i morgen og for lørdagen hvor denne passer perfekt. Denne lakken går til alt! Dagen i dag har jeg hatt fri og egentlig følt jeg har fått gjort litt. Jeg har faktisk hatt tid til å vaske sminkekostene mine slik at de er klare til helgen. Jeg har også fått gjort litt husarbeid og om ikke så alt for lenge skal jeg på tur med Tyra igjen.

 Det har skjedd en del i det siste som har gjort at bloggen har blitt satt til siden. Min kjære store søster skal gifte seg i juni og ønsket at jeg skulle sminke henne, så jeg har planlagt mye og hun har vært her for å teste ut litt looker hun ønsker å bruke, noe jeg gjør med glede for henne! Samtidig som jeg i dag ringte skolen ettersom jeg ikke hadde fått noen brev enda, bare for å høre hvor det ble av brevet og fikk dermed beskjed om at jeg hadde kommet inn. Jeg er så utrolig spent og gleder meg masse til skole start i august! Dette er virkelig en drøm som kommer i oppfyllelse. Så i kveld skal jeg og kjæresten lage en kjempe god middag og feire litt. 

 

Men over til overskriften. Jeg har nemlig den siste tiden brukt mye nude leppestifter og har forelsket meg helt i en kombinasjon som gir en litt ombré og fyldigere effekt på leppene. Jeg har fallt helt for looken og bruker den hele tiden. Leppestifter brukt - NYX matt spirit esprit og MAC velvet teddy
Legg først den mørkeste leppestiften ytterst både oppe og nede på leppene og legg så den lyseste leppestiften i midten av leppene. På denne måten vil man få en ombré og fyldigere look på leppene. Det går også an å gjøre dette med andre farger! 

 Når vi var i Florida var det disse to palettene som sto aller øverst på listen min. Jeg måtte innom 3 forskjellige MAC butikker for å finne dem fordi de var utsolgt over alt. Jeg har aldri vært så fornøyd med noen av innkjøpene hittil som jeg er med disse to. Jeg har både det varme og det kalde palettet, og jeg klarer ikke å bestemme om hvem av dem jeg liker best. De er ganske dyre, men med de fantastiske fargene og at jeg faktisk hadde siklet på dem i over 1 år var det ingenting som skulle stoppe meg i å kjøpe dem! Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte disse og at man faktisk ikke får tak i dem i Norge gjorde saken mye enklere da jeg sto og vurderte å kjøpe dem, hehe. 

 Det er utrolig godt å kjenne at vinden ikke er like kald lenger og at solen varmer på kroppen, barna husker på huskene og leker i sandkassene. Det går endelig mot sommer! Jeg liker denne delen av året, der snøen forsvinner og du kan se løvetann og hvitveis titte frem på bakken. Jeg har vel som mange andre noen favoritter jeg drar frem på våren, og disse to er defintivt noen av mine favoritter. 

Den litt kaldere fargen heter pink plaid, mens den andre heter please me. Disse to er mine absolutt favoritter nå mot sommeren og går til alle sminke looker. Om du ikke har disse anbefaler jeg deg å få tak i hvertfall en av dem, jeg er i hvertfall super fornøyd og jeg går alltid tilbake til disse to. Jeg har veldig tørr hud og trenger derfor kremer som hjelper huden min med å gi masse fukt. Jeg trengte nye hudkremer og tenkte derfor jeg skulle prøve ut Aqua derma sine produkter. Jeg har bare prøvd de i noen dager nå, og jeg kan allerede kjenne at huden min ikke er like tørr og holder lenger på fuktigheten produktene gir.

 

For noen kan det være at prisen er litt stiv, med tanke på at produktene blir solgt i dagligvare butikker, men ettersom produktene fungerer veldig bra med min hud syntes jeg prisen var ok. Jeg må også legge til at jeg syntes pakkningen er veldig søt, og at man får veldig mye for pengene. Jeg har nattkremen, dagkremen, øyekremen og sminkefjerneren. Jeg er veldig fornøyd med produktene, og anbefaler de som har veldig tørr hud til å prøve disse ut! 


Når jeg var på ferie med familien i Florida fikk jeg handlet med meg mange godbiter hjem, og en av dem er denne fra Clarisonic. Jeg har alltid hatt et lite øye for denne, og når jeg så den på salg i butikken jeg var i, slo jeg til! Jeg har faktisk ikke fått prøvd den enda, i og med at den har vært nedpakket i eske ikke blitt tatt ut før nå. Så gleder meg som en liten unge til å få prøvd den ut. Kanskje det blir en skikkelig cleansing i kveld? I think so! 

 

Har du prøvd den? Anbefaler du den? 
hits