Om 33 dager sitter jeg på skolebenken igjen og jeg er så nervøs. Jeg teller dager liksom, det er det sjeldent jeg gjør! Det føles så lenge siden sist, og jeg kjenner angsten trenger seg på når det kommer til akkurat dette. Vil jeg klare det? Er jeg god nok? Har jeg alt jeg trenger? Det er faktisk ett år siden jeg søkte på skolen, og det har gått så fort. Jeg gruer meg så fælt, men samtidig så gleder jeg meg like mye. Jeg har hatt interesse for dette så lenge, og den har bare vokst med årene. 

 

 

Det har ikke akkurat vært enkelt etter at jeg måtte avslutte videregående og begynne å jobbe i stedenfor. Når du ikke lenger bor hjemme og må på alle måter sørge for at du har penger nok til alt du trenger. Du kan jo tenke deg selv hvordan jobb muligheter man har når man ikke har noen utdannelse? Jeg har vært veldig heldig i dette tilfelle og fått noen jobb muligheter, og jeg er også veldig takknemlig for at jeg får muligheten til å gå på skolen for en ny sjanse til å holde på med det jeg ønsker å jobbe med. Jeg har en fantastisk kjæreste som stiller opp og som har hjulpet meg med å få til akkurat dette. Hadde det ikke vært for han hadde jeg verken turt å ta dette steget eller hatt muligheten til å gjøre det. Jeg er evig takknemlig. 

 

Jeg begynner å bli veldig fornøyd med kontoret mitt! bare noen små ting som må på plass nå så blir det bra. Jeg gjorde noen endringer med bokhyllen og ble egentlig ganske fornøyd, derfor tenkte jeg å vise litt mer detaljer av kontoret mitt, siden jeg begynner å bli ferdig. Man kan se på noen av bildene at jeg ikke har fått satt på plass listene ved gulvet og stikk kontakten, men det kommer på snart..

 

Nå er buddah´en på plass også. Den kjøpte jeg i Sverige og fallt pladask for den, hehe. Er den ikke fin? Jeg og mamma trodde den var veldig dyr ettersom den er ganske stor. Siden prisen ikke sto på den, gjettet vi rundt 700-800 kroner, men da jeg spurte sa hun at den kostet 399,- måtte jeg bare ha den! Angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte den! 

 

 Hei! 

 

Tiden min har for det meste gått til å ordne på kontoret. I går fikk jeg den siste pakken fra IKEA med rammene og den nye bokhyllen min. Jeg vet ikke helt om jeg er fornøyd med det som står inni bokhyllen enda, så jeg tenkte jeg kunne vente med å vise dere den delen. Ellers har jeg fått alt opp som skal på kontoret, men jeg har en del ting jeg ikke helt vet hvor jeg skal putte enda, blant annet mye dekorasjons ting jeg ikke aner hvor jeg skal plassere. 

 

 

Som dere ser er jeg klar for høsten, hehe. Det er min favoritt årstid, så jeg klarer nesten ikke å vente. Jeg liker den delen hvor det blir litt kjøligere, hvor du kan ta frem skjerfet og en god jakke. Dette er også årstiden jeg starter på skolen, så er vel kanskje litt derfor jeg begynner å forberede meg til det også. Men misforstå meg rett, jeg er glad i sommeren også. Så jeg nyter den lille tiden vi har med varmen og solen! 

God søndag! 

 

Jeg våknet opp og følte for noen lapper til frokost i dag. Litt glad i en annerledes frokost i helgene så da ble det til at jeg lagde det etter at jeg hadde tatt Tyra på en luftetur! Jeg har ikke store planene for i dag, annet enn å hente sengen min som står hos mamma. Den har nemlig stått der til vi fikk bruk for den, og nå kan vi endelig ta den i bruk på gjesterommet! 

 

Jeg liker at man kan ha en dag hvor man faktisk ikke trenger å ha en full booket dag, men faktisk ta det litt som det kommer og slappe av. Det er i hvertfall det jeg har tenkt til frem til kjæresten kommer hjem fra jobb. Jeg har funnet en ny krim serie jeg har ett litt "love/hate relationship" til. Jeg er ikke sikker på om jeg liker den helt, ettersom jeg syntes den er litt spesiell. Nå har jeg ikke kommet så langt inn i serien, så det kan hende jeg endrer mening. Har du sett krim serien Haven? God morgen!

 

Det er faktisk ikke ofte jeg er oppe så tidlig. Jeg sto faktisk opp kl 8 i dag, men mer fordi jeg hørte en mobil alarm som jeg trodde var samboeren min sin. I går ble vi faktisk ferdig med å legge gulv på rommet oppe og soverommet nede. Eneste som mangler da er å male listene og dørene! Vi har også blitt enige om at jeg flytter kontoret mitt opp. Da dette rommet er større og i mine øyne syntes jeg det er synd å la et så stort rom bli stående mesteparten av året ubrukt når jeg faktisk kan bruke det hver dag. Så da blir gjesterommet nede der kontoret mitt var før og jeg flytter kontoret opp når vi er helt ferdig med å legge gulv i andre etasjen. 

 


Du ser så vidt gulvet på siden av dette bildet. Jeg kommer med bedre bilder da alt er klart. Hva syntes du? Jeg syntes det blir utrolig fint og er så spent på hvordan resten av leiligheten vil se ut med likt gulv. Utrolig hvor mye uflaks man egentlig kan ha. I dag var vi å kjøpte gulv, maling og ny lås til ytterdøra. Mens samboeren holdt på med å sette på plass låsen til ytterdøra, begynte jeg med å ta ut alle tingene jeg hadde på kontoret ettersom vi ble enige om at vi skulle starte å legge gulv der. Da alt var ute og det var på tide med å fjerne listene fra veggen fikk vi en uhyggelig overraskelse. Det viste seg nemlig at de som har spikret listene til veggen har truffet ett vannrør som kommer fra badet, som da gjorde at vannspruten sto inn på kontoret mitt.. 

 

Vi har nå hatt besøk av en rørlegger men så vidt jeg forsto kom han innom for å titte på hvilket rør spikeren hadde truffet og så dro han igjen (?). Så nå får vi ikke lagt gulv på kontoret før vi har fått sendt inn skademelding og fått en rørlegger til å ordne skaden. Veldig kjedelig for meg ettersom hele kontoret mitt er nå plassert både i gangen og i stua frem til kontoret er både fikset og lagt gulv på. Hvor kjedelig er ikke dette? Og hvor mye uflaks går det egentlig an å ha?  

Her er i hvertfall bilde av gulvet som det er nå og det siste bildet viser gulvet vi etterhvert skal legge i alle soverom, loftstua, kjøkken og stua nede. Jeg tror i hvertfall det blir veldig bra, bare vi får ordnet skaden på kontoret. I og med at det rommet ble satt på vent begynte vi heller med gjesterommet oppe. God søndag, kjære lesere! 

 

Etter en herlig langhelg på sommerhytta sammen med familien har vi nå fått pakket ut det meste og kommet til rette hjemme igjen. Vi var utrolig heldig med været og koste oss med krabbefiske, shopping og båttur. Jeg har fått med meg noen godsaker hjem som jeg tenkte jeg kunne komme med i ett eget innlegg litt senere. 

 

Jeg nevnte for litt siden at jeg måtte ha backup på ett nettbrett i og med at macbook´en min snart tok kvelden. Denne tanken skremte meg veldig fordi det ikke er lenge igjen til skolestart og da er det litt krise om jeg ikke har noe å gjøre hjemme oppgavene mine på. Derfor har jeg vært å kjøpt meg en ny MAC. Er super fornøyd med den og jeg driver nå å små tukler med den for å få alt i orden. Om ikke mange timene drar vi på en liten mini ferie til sommerhytta sammen med moren min og resten av familien. Vi har faktisk ikke noen planer om lang ferie, så vi tar sommeren litt som den kommer og har heller langhelger vi tar litt på sparket! Det skal i hvertfall bli veldig godt å ta noen dager fri sammen med samboeren, Tyra og familien. 


Har du planlagt noen ferie i sommer? Det føles som en evighet siden sist jeg satt her og skrev, men det har skjedd så mye og det har gjort at tiden har flydd fra meg. Jeg har i hvertfall fått gjort en del, jeg har blant annet fått kjøpt inn nesten alt av det jeg trenger til skolestart og jeg trengte en del nye klær ettersom jeg har måttet kaste mye av det jeg hadde. Jeg har også malt ferdig kommoden vi skal ha i stua, eneste jeg mangler der er å justere knottene som jeg skal ha på skuffene. 

 

I går var jeg alene hele dagen og tenkte det passet perfekt med litt vasking, så jeg fikk tatt en skikkelig vask av kontoret mitt. Jeg tok ut alt og vasket både gulv, vegger og hyller. Jeg tok så alt inn igjen og begynte å vaske det også - pynt, skrivebordet og speil. Etter dette tok jeg meg en vel fortjent middag jeg bestilte hjem, hehe.  

Jeg og samboeren min var også på IKEA i helgen for å handle inn litt små ting til leiligheten. Jeg tenkte jeg kunne komme med innlegg når jeg har fått alt i orden, jeg venter nemlig på noen ting som må komme i posten først. Jeg håper alt er bra med dere og at dere har fått en fin start på uken!Om ikke mange timene skal jeg begynne og ordne meg fordi vi skal ut og feire kjæresten min sin bursdag som egentlig er i morgen. Dessverre får vi ikke feiret på dagen hans i og med at vi skal i bryllup, men det betyr ikke at vi ikke kan kose oss i kveld! Vi skal en liten tur innom mamma før vi drar ut fordi de har kjøpt gave til han og bryllupet i morgen som vi skal hente. Så drar vi en tur på Fridays for å spise god middag med gode venner. 

 Jeg håper alle får en kjempe fin helg og koser seg masse, det skal i hvertfall jeg! Ettersom mac´en min snart tar kvelden er det alltid greit å ha litt backup. Det blir nok ingen ny mac før nærmere skolestart, inntil da har jeg tatt meg litt tid til å finne frem nettbrettet til samboeren min. Siden han aldri bruker den tenkte jeg det passet ypperlig at jeg kan bruke den litt frem til denne tar kvelden og jeg har fått ordnet med en ny mac. Så de siste dagene har jeg letet igjennom hele leiligheten etter laderen til nettbrettet og etter 3 dager fant jeg den endelig oppe på boden i en eske godt gjemt! 

 

Siden jeg er en Apple jente så har det tatt litt tid før jeg har blitt vant til nettbrettet fra Samsung. Det er så uvant og ikke ha Apple slik jeg pleier å ha, men det duger! Jeg prøver nå å få den i orden slik at jeg har den klar til helgen. Da får jeg nok bruk for den ettersom jeg skal til Oslo, og skal ta toget inn. 


Ja, den blir litt mer feminin når jeg bruker den.. Bakgrunnen er det altså ikke samboeren min som har valgt, hehe.. I dette øyeblikk driver jeg å ommøblere kontor rommet mitt. Jeg klarer liksom ikke helt å finne ut hvordan det skal se ut, og jeg har nå holdt på i sikkert en time bare for å finne ut hvor skrivebordet skal stå. Jeg har prøvd alt, men jeg blir liksom ikke hundre prosent fornøyd. Den sto aller først omtrent i midten av rommet, men jeg syntes kontoret ble seendes så lite ut, så jeg begynte å prøve ut andre muligheter. Vrient altså! 

 

Jeg tror jeg har for mye ting.. Jeg har vært så ivrig og derfor pakket ut alt, til og med dekorasjon som ikke en gang skal være på kontoret. Så nå har jeg jo bare plassert masse dekorasjoner på hyller, som nå er overfylte og alt ser egentlig veldig rotete ut. Hele kontoret er en lagringsplass, noe jeg ikke liker i det hele tatt. Jeg kjenner det skal bli veldig godt når vi får kjøpt inn litt mer oppbevaringsmøbler og diverste møbler til stuen nede. 

Her ser jeg også at kostene mine virkelig trenger en vask...Jeg er veldig sånn som liker å ha ting klart lenge før det faktisk skjer. Så da kommer det kanskje ikke som noe sjokk at jeg allerede har begynt å gjøre i stand til skole start? Nei, ikka akkurat. I forrige uke var jeg å tittet litt på senteret etter notatbøker, fargeblyanter og litt diverse små ting, slik at det er klart. Jeg har også bestilt hjem en ny personlig almanakk som kom i posten i dag! Den jeg bruker nå går ut i august, så det passet perfekt med en ny en nå. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet.  

 

 
 De siste dagene har gått i ett. Dette er egentlig den eneste dagen jeg har fått pustet litt og gjort det jeg har hatt lyst til. Dagen har gått til å være med en venninne og kjøpt inn siste rest av gaver til kjæresten. Så nå er alt pakket og klart til dagen hans! 

 Om ikke så alt for lenge drar vi en tur til broren min for å se på Eurovision. Noen flere som skal se på det i kveld? Jeg har faktisk ikke sett på det på mange år!  Da var mandagen nesten over og det gjør meg egentlig ingenting, det har vært en veldig lang dag. Nå skal de siste timene tilbringes på kontoret og gjøre klart for morgen dagen. Jeg skal nemlig til skolen i morgen, noe jeg gruer meg veldig til. Jeg har ventet så lenge på dette, og endelig begynner det å nærme seg skole start.

 

Jeg er veldig sånn som planlegger ting i lang tid før det skal skje, og dette er ingen unntak. Jeg har funnet frem det jeg skal ha på meg og planlagt hvordan makeup looken skal bli. Så nå er det bare å krysse fingrene for at morgen dagen går bra!De siste dagene har gått i ett og opp i det hele har jeg vært syk. Mandag gikk som sagt til IKEA tur sammen med venninnen min, det var utrolig koselig og ikke minst morsomt å se hvor mye man får plass til i en liten Ford Fokus. Tirsdag kom foreldrene til samboeren min, da begynte de å male med en gang jeg kom hjem fra jobb, mens jeg begynte å montere sammen skrivebordet mitt og ting som skulle inn på kontoret. Dette tok selvfølgelig en evighet, og vi sluttet ikke før klokken var 23.30. I dag har jeg blitt enda mer syk, så jeg har ikke fått gjort så mye annet enn å pakke ut av noen esker. Kroppen er virkelig ikke i slaget idag, men det er utrolig godt å se fremgang i alt vi gjør. 

 

Fortsatt rotete, men her er en liten sniktitt på hvordan kontoret blir. 


God helg til deg! 


 

Dagen har gått i ett siden vi sto opp idag, og det er først nå jeg har fått satt meg ned litt i sofaen for å slappe av i noen minutter. Om ikke alt for lenge må jeg fortsette å rydde og vaske før vi får besøk i kveld. Som dere ser på bildene ble ikke muffinsene så fine som jeg hadde håpet på, men de ble heller ikke det verste jeg har sett ettersom dette er første gang jeg prøvde å lage frosting.

 

Jeg håper alle får en super dag og ikke minst en kjempe fin helg! Da har dagen endelig kommet hvor jeg føler jeg kan begynne å blogge igjen. Det er utrolig godt å sitte ved tastaturet, planlegge innlegg og knipse litt bilder. Det har vel gått nesten tre måneder siden sist jeg skrev ett innlegg, og jeg kan med hånden på hjertet si jeg har savnet å ha bloggen som hobby.

 

Det har skjedd veldig mye på tre måneder, og som enda ikke helt har roet seg. I januar bestemte nemlig jeg og A oss for å lete etter ett nytt sted å bo. Rett og slett fordi leiligheten vi bodde i ikke lenger klarte å romme to mennesker og ett dyr. Det ble for trangt. Det tok oss tre måneder å finne den perfekte leiligheten, selge den gamle og flytte inn i den nye. Så her sitter jeg med Tyra, en god kopp te og endelig nett til å fortelle dere hva jeg har gjort den stunden jeg ble borte fra bloggen. 


Jeg gleder meg til å dele reisen vi har for å bli ferdig med å pusse opp leiligheten, men også fortsette med det jeg skrev om før jeg tok meg en pause. Jeg skulle ønske jeg klarte å oppdatere denne bloggen like mye som jeg ønsker, men problemet er alltid tiden. Dessverre har jeg alt for liten tid til å gjøre det jeg vil. Jeg har så utrolig mye jeg vil dele med dere, men slik det ser ut som nå må hemmelighetene vente til ting har roet seg. Bloggen vil bli stående til jeg er klar for å starte på nytt, når alt har kommet til rette og jeg ikke lenger er demotivert til å blogge. 

Jeg håper at innen noen måneder er jeg klar for å klikke inn her igjen og holde på med det jeg liker å holde på med, men inntil da vil jeg ta en pause. hits