Det er litt godt å se at noen ting begynner å falle på plass i leiligheten vår. Rommene er ikke like tomme lenger og har endelig begynt å få litt preg av våres (min?) interiør stil. På kontoret er det nok jeg som kommer til å bruke mest tid og har derfor okupert plassen med alt fra sminke, dekorasjoner etter min stil, klær og sko. Jeg begynner å bli fornøyd, men mangler enda en slags hylle/skap til å ha resten av tingene mine i. Det begynner i hvertfall å ta form, det liker jeg!
Endelig fredag!

Nå er det ikke mange timene før samboeren min kommer hjem og vi har tenkt til å bruke kvelden til å slappe av. Helgen kommer til å gå i ett, ettersom vi har masse å gjøre og får en del besøk. I morgen skal jeg lage muffins til vi får besøk av foreldrene mine som kommer til kvelden for å spise middag hos oss. Jeg er spent på om jeg klarer å lage en god frosting til muffinsene. Så om resultatet blir bra, kanskje jeg kommer med noen bilder? - Hvis dette ikke skjer så vet dere hvorfor..Vi skal også ta toget inn til Oslo for å se hvor skolen jeg skal begynne på ligger, ettersom jeg er litt usikker. 

 

Disse glassene kom forresten i posten for en liten stund siden. Jeg har hatt lyst på de en stund, men hver gang jeg har vært å tittet etter dem i butikken har de alltid vært utsolgt, så jeg fant de på nett og klikket hjem 4 stykker! Jeg syntes de er utrolig kule og litt utenom det vanlige. Jeg skulle faktisk ønske jeg bestilte litt fler, men det får man ta senere! 
God ettermiddag! 

 

Ettersom vi har flyttet til en veldig mye større leilighet er det mye som gjenstår på handlelisten. Alle rom er egentlig ganske tomme, så det er godt å få handlet inn litt diverse små ting som etterhvert kommer til å få sin plass et sted i leiligheten. Jeg og en venninne dro derfor til senteret sammen i går hvor vi handlet litt og spiste på Wok Togo. Jeg ble veldig overrasket over hvor god maten var. Så det blir definitivt ikke den siste gangen jeg spiser der. Har du sett noe så kult? Jeg digger virkelig buddahen, som jeg har siklet på i flere måneder, men ikke helt fått meg selv til å kjøpe før nå. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Allerede sett for meg hvor jeg skal plassere den når den tid kommer. Nå er det også bare å ønske seg kaffemaskin nå som vi endelig har fått inn litt kulere kaffekopper i hus. Jeg har masse interiør innkjøp jeg gleder meg til å dele med dere fremover, So stay tuned! 

 

Så må jeg bare beklage for veldig dårlige bilder. Dessverre så har jeg ikke den "perfekte plass" å ta bilder enda, men hold ut, det blir ikke slike bilder når jeg har fått inn bedre lys og skrivebord inne på kontoret! Dette skal nemlig kjøpes inn til mandag. hits